Astèrion

Ja hem constituït la nova societat de serveis jurídics a empreses: Asterion Asistencia Jurídica, S.L.. Amb aquesta societat es completa la reestructurarió dels serveis jurídics del Grup AVS, de tal manera que a partir d’ara l’activitat de l’anterior assessoria AVS es distribueix entre la marca Assistoffice (Assistoffice BPO, S.L.), que portarà la gestió tributària, financera i laboral, i la marca Assistlegal (Asterion Asistencia Jurídica, S.L.), que s’encarregarà dels assumptes jurídics.

Val a dir que m’han calgut quatre certificats de denominació diferents per trobar un nom. Finalment, resignat a no aconseguir cap combinació amb els mots més propers a les marques que fem servir habitualment (assistlegal, avs, assistoffice, assistència legal), he optat per utilitzar la Bossa de Denominacions del Registre Mercantil Central. No sé si el nom més apropiat, però al menys ho he solucionat ràpida i definitivament, en un minut ja tenia el certificat en el meu ordinador i en tres dies ja tenim societat. Al capdavall tampoc hauria de ser tan determinant el nom. Amb els noms passa com amb les persones o coses que defineixen: a còpia de fer-los servir et vas sentint més còmode amb ells.

En qualsevol cas, val a dir que Astèrion no és un nom qualsevol. Segons la Viquipèdia, significa en grec antic Άστέριος “estrellat” o relatiu a les estrelles” i és el nom de l’estrella β Canum Venaticorum, o Chara, de la constel·lació de Canes Venatici, els gossos de caça.

Segons la mitologia grega, van existir diversos personatges amb el nom d’Astèrion. Per exemple, va ser un heroi nascut a la ciutat de Pel·lene, fill d’Antígona, la filla de Feres. També està referenciat com a rei de Creta, casat amb Europa, de la qual va cuidar els fills que havia tingut amb Zeus: Minos, Radamantis y Sarpedón.

Una de les referències més maques diu que Astèrion va ser un dels argonautes que acompanyaven Jàson a la Còlquida a la cerca del velló d’or. A veure si el podem trobar nosaltres!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s